obrazok1 obrazok2 obrazok3 obrazok4

Denné menu U - Satmara


39. týždeň (21.09. - 27.09.)


Pondelok

Polievka: Krupicová s vajcom 0,30l (1,3)
1. Bravčové ragú na víne, 150g, cestovina 200g (1, )
2. Vyprážané tofu, hranolky, tatárska omáčka 350 (1,3,6,)
3. Kuracie v lístkovom ceste na ľadovom šaláte 300g dresing

Utorok

Polievka: Hrstková 0,30l (1,)
1. Kuracie na kyslej kapuste 150g , zemiaky 200g, (1,7,)
2. Rezance s makom, poliate maslom 350g (1,7)
3. Vyprážaný syr 100g hranolky, 120g tatárska omáčka, (1,3,7)

Streda

Polievka: Frankfurtská 0,30l (1,)
1. Kuracie po znojemsky 150g, tarhoňa 150g, (1,3,)
2. Zapekané zemiaky s bryndzou 350g , zakysanka (3,7)
3. Rybie filé v cestičku 150g, zemiaková kaša 150g, (1,3,4,7)

Štvrtok

Polievka: Fazuľová 0,30l (1,7)
1. Klopsy v paradajkovej omáčke 150g, špagety 200g (1,)
2. Kysnutý ovocný koláč s posýpkou, čaj 350g (1,3,7,)
3. Kuracie na bambusových výhonkoch 150g, ryža 150g

Piatok

Polievka: Vývar s rezancami 0,30l (1,3)
1. Krušovické rezne 150g, zemiaky 200g (1,)
2. Fliačky s kapustou 200g (3)
3. Kuracie soté na zemiakovej placke 350g (1,3,6)


Vytlačiť denné menu ->