obrazok1 obrazok2 obrazok3 obrazok4

Denné menu U - Satmara


24. týždeň (14.06. - 20.06.)


Pondelok

Polievka: Hrášková s mrveničkou 0,3l (1,3,7)
1. Kuracie na hríbikovej omáčke, dusená ryža 150/150 (1,)
2. Kominárske knedle s makom poliate maslom 400g (1,3,7)
3. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, paradaj.šalát 150/200 (3,7)

Utorok

Polievka: Tekvicová 0,3l (1,7)
1. Plnená paprika, knedle 150/150 (1,3,7)
2. Ryžové rezance s dusenou zeleninou 350g (1,3,7)
3. Zelerovo-kuracie karbonátky ,zemiaková kaša 150/200g

Streda

Polievka: Kapustovo-paradajková 0,3l (1,)
1. Bravčový plátok preliaty dijonskou omáčkou, tarhoňa 150/190 (1,10)
2. Lekvárové pirohy obalené v strúhanke, poliate maslom 350g (1,3,7)
3. Bravčová panenka so syrovou omáčkou, 1/2 ryža, ½ zemiaky 100/200 (7)

Štvrtok

Polievka: Fazuľová 0,3l (1,7)
1. Kuracie na koreňovej zelenine, cestovina 150/200 (1,7)
2. Zapekané palacinky so špenátom, vajíčkom a syrom 350 (1,3,7)
3. Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka 100/200 (1,3,7)

Piatok

Polievka: Vývar s rezancami 0,3l (1,3,)
1. Krušovický rezeň, varené zemiaky 150/200 (1,)
2. Mliečno-kokosová ryža s ovocím 400g (7)
3. Gordon blue, zemiaky, uhorkový šalát 150/200 (1,3,7)


Vytlačiť denné menu ->