obrazok1 obrazok2 obrazok3 obrazok4

Denné menu U - Satmara


3. týždeň (18.01. - 24.01.)


Pondelok

Polievka: Frankfurtská 0,3l (1)
1. Bravčový španielsky vtáčik 150g, tarhoňa 150g (1,3)
2. Pečené buchty s lekvárom, čaj 350g (1,3.7)
3. Vyprážaný kurací rezeň v šunkovo-syrovom cestičku 150g, ryža s hráškom 150g (1,3.7)

Utorok

Polievka: Kapustová 0,3l (1)
1. Kuracie rezančeky so syrovo-smotano. omáčkou, pórom a kukuricou 150g, ryža 150g ( 1,7)
2. Špenátový prívarok, volské oko 200g, zemiaky 200g (1,3,7)
3. Encián v lístkovom ceste 150g na zeleninovom šaláte, dresing (7)

Streda

Polievka: Krúpková 0,3l (1
1. Bravčový plátok 150g, chrenová omáčka, knedle 200g (1,37´,7)
2. Francúzske zemiaky 350g, kyslá uhorka
3. Kuracie prsia s nivovou omáčkou 150g, krokety 120g (1,7)

Štvrtok

Polievka: Fazuľová 0,3l (1,7)
1. Zeleninové fašírky na karí omáčke s kokos. mliekom 150g, ryža 150g (1,3.)
2. Kominárske knedle posypané makom 350g (1,3,7)
3. Kuracie medailónky na dusenej maslovej zelenine 150g , zemiaky 200g (7)

Piatok

Polievka: Vývar s rezancami 0,30l (1)
1. Bravčový prír.Cíferský rezeň 150g (šunka,syr,šampiňóny,smotana), zemiaky 200g (1,7)
2. Cestoviny s brokolicou a syrovou omáčkou 350g (1,7)
3. Salašnícky kurací rezeň (cesnak, oštiepok) 150g, americké zemiaky 120g (1,3,8)


Vytlačiť denné menu ->